طرز تهیه کاسترد سیرنگ

در این مقاله به آموزش تهیه کاسترد شرکت سیرنگ می پردازیم. تهیه کاسترد بسیار ساده و راحت بوده و براحتی می توانید این دسرهای خوشمزه را برای خود در عرض چند دقیقه تهیه نمایید.

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در email

پودر کاسترد نوعی پودر آماده و شبیه به نشاسته ذرت است که از آن برای تهیه دسر و یا کرم‌ها استفاده می‌شود. کرم کاسترد را می‌توان به عنوان دسر میل نمود اما علاوه بر این، از آن برای تزیین کیک و شیرینی و یکی از انواع سس شیرین نیز استفاده می‌شود. در صورتی که پودر کاسترد در دسترس نباشد می‌توانید از نشاسته ذرت استفاده کنید اما در آن صورت، کرم کاسترد شما به رنگ سفید خواهد بود. در اینجا طرز تهیه کرم کاسترد خوشمزه و آسان را به شما آموزش می‌دهیم که بسیار خوش‌طعم است و یک گزینه عالی برای وعده افطار و یا میان‌وعده است. لازم بذکر است که پودر کاسترد شرکت سیرنگ در بالاترین سطح کیفیتی بوده و نیازی به اضافه کردن هیچ چیزی بجز شیر در آن نیستید. بنابراین مواد لازم برای تهیه کرم کاسترد سیرنگ فقط 2 قاشق غذاخوری پودر کاسترد و 2 لیوان شیر می باشد (برای هر یک قاشق سر پر کاسترد یک لیوان شیر اضافه نمایید.)

طرز تهیه کرم کاسترد سیرنگ :
1- برای تهیه کرم کاسترد ابتدا باید پودر کاسترد و شیر سرد را در ظرفی ریخته و باهم خوب مخلوط کنید. به این تزتیب حین پخت کرم کاسترد، هیچ گلوله‌ای در کار نخواهد بود.
2- وقتی پودر کاسترد در شیر سرد حل شد، ظرف را روی حرارت قرار دهید.
3- مرتب کرم کاسترد را با قاشق چوبی هم بزنید. مواظب باشید که در اثر زیاد هم‌زدن، بافت کاسترد از بین نرود.
4- کرم کاسترد را تا زمانی که به غلظت مناسب برسد روی حرارت هم بزنید و تمام. این مدت زمان بیش از 5 دقیقه طول نمی‌کشد پس از کاسترد چشم برندارید و مرتب و آهسته آن را هم بزنید. به همین سادگی یک دسر خوشمزه و فوری خواهید داشت که طعم فوق‌العاده‌ای دارد.
5- اگر کرم کاستارد شما بیش از حد سفت شد، با اضافه‌کردن کمی شیر داغ، غلظت آن را تغییر دهید.
6- اگر می‌خواهید کرم کاسترد سفتی داشته باشید به طوری‌که بتوان آن را با چاقو برید، باید 1 لیوان شیر داخل 3 قاشق کرم کاسترد بریزید.
7- برای تهیه کاسترد روان، میزان شیر را 3 لیوان در نظر بگیرید.
8- كاستردها بعد از يك روز ماندن داخل يخچال، آب ميندازند، پس به اندازه مصرف 1 وعده درست كنيد.
9- کاسترد بعد از سرد‌شدن، دوبرابر سفت می‌شود پس آن را به مدت طولانی روی حرارت قرار ندهید.
10- ترکیب هرچیزی از میوه و آب میوه گرفته تا پوره میوه و … باعث تغییر بافت کرم کاسترد می‌شود و دیگر به حالت قالبی در نخواهد آمد.

در خبر نامه هوموکالا عضو شوید

More To Explore

Design

سایز بندی مانتو های زنانه

بسیاری از شما عزیزان طی تماس و مکاتبات با بخش پشتیبانی هوموکالا در رابطه با نحوه سایز بندی مانتوهای زنانه ابهاماتی داشته اید که ما

Foody

طرز تهیه انواع ژله و نکات مهم برای تهیه یک دسر عالی

یکی از دسر های محبوب و پرطرفدار ایرانیان ژله می باشد که اغلب در مجالس نیز مورد استفاده قرار می گیرند. برای تهیه ژله مهارت خاصی نیاز ندارید فقط باید به چند نکته توجه کنید. با ما در هوموکالا همراه باشید! پیشنهاد ما دیدن از ژله های خوشمزه شرکت سیرنگ می باشد.