امروز در هوموکالا به شما آموزش درست کردن صبحانه ای بسیار مقوی و سالم را می دهیم که حتی می توان از آن بعنوان ناهار و یا میان وعده بسیار خوب در کنار خانواده و دوستان استفاده نمود. با ما در درست کردن این غذای خوشمزه و آسان همراه باشید.
مواد لازم :
4 برش بیکن، به قطعات 1 اینچی برش دهید
1 عدد پیاز خرد شده
3 عدد سیب زمینی خرد شده، ترجیحا به صورت مکعب های کوچک
کمی آب
2 عدد پیاز سبز خلال شده
2 حبه سیر خرد شده
½ قاشق چای خوری پودر پاپریکا (فلفل دلمه) دودی
نمک و فلفل به میزان لازم، برای مزه دار کردن
4 عدد تخم مرغ
200 گرم پنیر چدار خرد شده
معرفی غذای ملل در مجله هوموکالا
طرز تهیه :
بیکن ها را در یک قابلمه بزرگ بریزید و 5 تا 8 دقیقه روی حرارت متوسط تا زیاد بپزید، بهتر است گاه گاهی هم زده شوند تا تردتر گردند. سپس آنها را روی حوله های کاغذی قرار داده تا چربی خود را پس دهند.
سپس مجددا حرارت را به متوسط برسانید. پیاز را بپزید و هم بزنید تا کمی نرم شود (در حدود 5 دقیقه). سیب زمینی را به آن اضافه کنید تا به طور مساوی در چربی بیکن قرار گیرد. سپس آب را اضافه نموده و درب قابلمه را روی ظرف بپوشانید. پخت و پز را گاهی اوقات چک کنید تا سیب زمینی نرم شود، حدود 20 دقیقه. پیاز سبز، سیر، و فلفل قرمز را بترتیب اضافه کنید، همچنین ادویه زدن با نمک و فلفل به میزان دلخواه بر اساس سلیقه خودتان.
با مخلوط یک قاشق چای خوری، 4 حلقه دایره کوچک در مخلوط سیب زمینی درست کنید و کف قابلمه را خالی نمایید. سپس یک تخم مرغ را در هر حفره خالی بریزید. بیکن و پنیر چدار پخته شده را روی کل تابه بپاشید. درب را تعویض کنید آنقدر بپزید تا سفیده تخم مرغ درست شده و زرده ها هنوز آبریزش داشته باشند، حدود 5 دقیقه. غذای خوشمزه شما به همین آسانی آماده هست. می توانید با سس کچاپ و سس سیر آن را میل نمایید. نوش جان!
یادداشت:
اگر سیب زمینی خیلی زود شروع به قهوه ای شدن کرد، آب بیشتری به آن اضافه کنید.