طرز تهیه سالاد سکادور Pescador (سالاد ماهیگیر)

امروز هوموکالا سالادی بی نظیر رو برای شما عزیزان آماده کرده. این سالاد وقتی میهمانانی دارید که می خواهید اون ها رو تحت تأثیر آنها قرار دهید همیشه یک نجات دهنده زندگی است، 100٪ سالم، بسیار خوشمزه و تهیه آن بسیار آسان!!! فقط کافیه مواد رو لایه به لایه اضافه کنید و سالاد بسیار خوشمزه شما آماده است!!!

معرفی غذای ملل در مجله هوموکالا

مواد لازم :

250 گرم برنج سفید
کشمش
2 عدد هویج رنده شده
100 گرم بوقلمون دودی
100 گرم موزارلا (مکعب)
100 گرم پنیر (مکعب)
100 گرم پنیر دودی (مکعب)
200 گرم میگو
200 گرم کلم بروکلی
4 سیب زمینی (مکعب)
3 عدد تخم مرغ
3 عدد خیار (دایره ای بریده)
کاهو
200 گرم قارچ
2 عدد آووکادو
200 گرم ذرت
1 عدد انبه
1 عدد هلو
مایونز 500 گرم

 

مراحل آموزش سریع درست کردن سالاد سکادور :

در ابتدا برنج را بطور جداگانه با نمک بجوشانید و سپس کلم بروکلی، سیب زمینی و تخم مرغ را به آن اضافه کنید. بعد از رنده شدن و برش تمام مواد در مکعب های کوچک یا برش های دلخواه، کشمش را به برنج اضافه کنید. سس خود را با مخلوط کردن سس مایونز، روغن زیتون، آب لیمو، نمک و فلفل سیاه آماده کنید، مقداری آب به آن اضافه کنید تا نرمتر و رقیق تر شود.

حالا لایه های خود را شروع کنید: روی ظرف سرو کاهو را به عنوان پایه، هویج رنده شده در کناره ها و برنج و کشمش را در وسط اضافه کنید، مقداری سس بریزید، سپس سیب زمینی، کلم بروکلی، خیار و پنیر را به آن اضافه کنید و بعد از آن مقداری سس دوباره روی آنها بریزید سپس انبه، هلو، آووکادو، میگو، بوقلمون دودی، تخم مرغ، ذرت و قارچ و مقداری سس دوباره اضافه گردد. سالاد سکادور شما به همین سادگی آماده شد. نوش جان!

 

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Shopping Cart
به بالای صفحه بردن